• Log in with Twitter Log In with Google
  •    Sign In   
  • Create Account

You are viewing the forum as a guest. For a better experience, please sign in or create an account.

Forum Search New Content Forum Rules Boards Status Updates Fan-made Images Fan-made Videos Livestreams Chatroom
Photo

KH 0.2 Terra Medal not restoring gauges


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 HayleysComet

HayleysComet
  • Moderator
  • 21 posts

Posted 12 November 2017 - 11:51 PM

So I've noticed this issue with my KH 0.2 Terra medal. It's supposed to attack and then restore 3 gauges, but if my gauges are maxed, then it will actually use 3 gauges. It'll keep doing that for a few battles after. I gave it a no cost Scrooge (because it normally uses 6), so it really shouldn't use up any. It restores gauges if I'm below max gauges though, and it doesn't mess up if I'm fighting a raid boss or doing the target battle. Has anyone else had this issue? I message Square today, so hopefully they'll fix it. I just didn't know if it was just my game messing up. 



#2 hawk222

hawk222
  • Member
  • 371 posts

Posted 13 November 2017 - 10:20 AM

Did you give it No Cost or SP 0? If you gave it No Cost, then the skill only activates 49% of the time. If you gave it SP 0, which has a 100% activation rate, then you definitely have a problem and will need to see what Square says.



#3 HayleysComet

HayleysComet
  • Moderator
  • 21 posts

Posted 13 November 2017 - 12:05 PM

Did you give it No Cost or SP 0? If you gave it No Cost, then the skill only activates 49% of the time. If you gave it SP 0, which has a 100% activation rate, then you definitely have a problem and will need to see what Square says.

I think SP 0? But I actually don't remember. I'll have to double check. So thanks!! :) But if it was a No Cost, wouldn't it still cost 6 gauges when it goes off instead of 3?    Nevermind. That's exactly what it would do. Don't know what I was thinking haha. Will check when I'm not in class.